Τον… έφαγε ο Φιλ Τζάκσον

Δια χειρός Φιλ Τζάκσον υπογράφηκε η λύση της συνεργασίας των Νικς με τον Μάικ Γουόντσον, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος των Νικς ανακοίνωσε σήμερα ότι «ο προπονητής και όλο το τιμ έχουν απαλλαγεί άμεσα από τα καθήκοντα τους». Ο Τζάκσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάικ Γουόντσον. «Εχω τεράστιο σεβασμό προς τον ίδιο, αλλά και ολόκληρο το τιμ του», είπε. «Τόσο οι προπονητές, όσο και οι παίκτες είχαν μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν και οι κατηγορίες δεν θα πρέπει να πέσουν μόνο σε ένα άτομο . Ηρθε, όμως, η ώρα για αλλαγή σε όλο το οικοδόμημα για να ξεκινήσουμε το ταξίδι της αξιολόγησης και να χτίσουμε τη νέα ομάδα για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Οφείλουμε μια μεγάλη ευγνωμοσύνη για ό, τι ο Mike και το προσωπικό του για όσα έχουν κάνει και του ευχόμαστε το καλύτερο», εξήγησε ο Φιλ Τζάκσον.

Ο Μάικ Γουόντσον ολοκλήρωσε τη θητεία του στον πάγκο των Νικς με συνολικό ρεκόρ 109 – 79 ( 0.580 ), η οποία περιλαμβάνει δύο συνεχόμενες εμφανίσεις πλέι οφ του ΝΒΑ και έναν τίτλο Atlantic Division, για πρώτη φορά στα τελευταία 19 χρόνια.