«Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»

Την άποψη ότι ο Ηρακλής, δικαιούνταν τη νίκη στο σημερινό (23/4) παιχνίδι με τον Αιγινιακό, καθώς ήταν καλύτερος και είχε περισσότερες ευκαιρίες, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, ο Τάι.

«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, εκ των οποίων μία κλασσική με τον Ματσούκα, ενώ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, είχαμε τις ευκαιρίες. Γι’ αυτό και είμαστε στεναχωρημένοι. Γιατί δεν αξίζαμε το 0-0. Ασφαλώς και πιστεύουμε στις ικανότητές μας, αλλά και στην συνέχεια των πλέι-οφ. Αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, όλα θα αλλάξουν. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και όσο είμαστε ζωντανοί θα παλεύουμε».

Σ’ ότι αφορά την απόσυρση της προσφυγής που έκανε πριν από λίγες ημέρες σημείωσε: «Πρώτα από όλα δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Έχω κάποια προβλήματα, αναφέρθηκα σε αυτά, αλλά είναι κάτι που έχει τελειώσει».

Εν’ κατακλείδι ο Βραζιλιάνος μέσος του Ηρακλή, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης από όλη την ομάδα στον διερμηνέα, Αντώνη Σαριόγλου, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, καθώς ο αδερφός του νοσηλεύεται στην εντατική έπειτα από τροχαίο το οποίο είχε. «Όλη η ομάδα είμαστε δίπλα του και του ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα» τόνισε.

Από την άλλη πλευρά λακωνικός ήταν ο Παύλος Δήμου του Αιγινιακού: «Από την αρχή της εβδομάδας γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Πιεστήκαμε, αλλά κρατήσαμε παρά την κούραση. Καλή δύναμη σε όλους για τη συνέχεια».