Ο Κλάους ως οπαδός στους τελικούς…

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου και θα δει τον τρίτο κατά σειρά τελικό του ΠΑΟΚ από την κερκίδα. Συνηθισμένος ο Κλάους, που είδε ως θεατής τους δύο προηγούμενους αγώνες του Δικεφάλου το 2001 και το 2003.

Όπως θυμάται στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «το 2001 η οικογένεια Αθανασιάδη μαζεύτηκε στο Λάκκωμα, στο σπίτι για να δουν όλοι μαζί τον τελικό. Το τελικό σφύριγμα του Κασναφέρη τους βρήκε να ετοιμάζονται για να κατέβουν στο Λευκό Πύργο, να ενωθούν με τους υπόλοιπους ΠΑΟΚτσήδες και να μείνουν μέχρι το πρωί. Αυτό δεν ήταν αρκετό και την επόμενη μέρα ο 13χρονος Κλάους πήγε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την αποστολή».

Πάντως, το 2003 ήταν στο γήπεδο. Στο σπίτι του, την Τούμπα, όπου είδε τον τελικό κόντρα στον Άρη από τη θύρα 3. «Μπήκε στην Τούμπα για ball boy, μεγάλο προνόμιο τότε. Ωστόσο η ΕΠΟ είχε αναθέσει σε χορηγό εταιρία την…υπηρεσία και οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ πήραν μια θέση στη Θύρα 3 για να παρακολουθήσουν τον τελικό. Το γκολ του Γεωργιάδη είναι από αυτά που έχει πανηγυρίσει εντονότερα ως οπαδός ο Κλάους».