By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πρίφτης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Δημήτρη»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίφτης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Δημήτρη»

Τhessports
Last updated: 29/04/2017 22:24
Τhessports
Share
SHARE

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και το προβάδισμα στην σειρά, ενώ αφιέρωσε και αυτός τη νίκη στον άτυχο οπαδό του Άρη.

Για τον αγώνα:«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Και εγώ θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Δημήτρη. Να επανέλθει και να είναι ξανά κοντά μας. Οσον αφορά το ματς, ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Κλειστό, με πολλά λάθη και κακό σουτ. Δικαιούμασταν τη νίκη. Στο τέλος διαχειριστήκαμε άσχημα κάποιες κατοχές. Μπράβο όμως στα παιδιά, γιατί το ψυχολογικό μειονέκτημα με το οποίο μπήκαμε στην παράταση ήταν μεγάλο. Ο τρόπος όμως που το διαχειριστήκαμε αμυντικά, έφερε τη νίκη. Είναι απλά το 1-0 στη σειρά και πάμε στην Πυλαία για τη νίκη».

Για τη φάση με το τρίποντο του Τσόχλα πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας:«Μπήκε ένα τετράποντο και μετά δεν κάναμε καλή διαχείριση. Σωστά ή λάθος, το φάουλ δόθηκε. Μετά το άγχος μεγαλώνει και δεν βλέπεις μπροστά σου από την πίεση».

Για το κακό ποσοστό του Άρη στα τρίποντα και τη χρησιμοποίηση του Σκοτ:«Δεν είναι ρίσκο. Και ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία είχε 0/20. Ο Σκοτ ήρθε εδώ και βλέπω κάποια πράγματα στην προπόνηση. Δεν είναι απλό όμως να τον βάλω σε ένα Άρης-ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια θα μας βοηθήσει, αν καταφέρουμε να περάσουμε τη σειρά. Σήμερα δεν του δόθηκε χρόνος. Έχουμε πει ότι η ομάδα είναι ελληνική. Ουσιαστικά παίζουμε με έναν Αμερικανό πρωταγωνιστή. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος πήρε παραγωγικούς παίκτες. Εμείς μπήκαμε στην αντίθεση διαδρομή για διάφορους λόγους».

Για τον Κάμινγκς, τα δύο φάουλ που χρεώθηκε νωρίς και την κακή εικόνα του στο δεύτερο μέρος: «Είναι και τα δύο. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι παίξαμε συνολικά ένα ημίχρονο χωρίς τον Κάμινγκς, καταλαβαίνετε… Ήθελα να μπει στο δεύτερο μέρος έχοντας τη δυνατότητα να κάνει τρία φάουλ. Είναι ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών.

Εφόσον η υπόλοιπη ομάδα λειτούργησε και έμεινε κοντά στο σκορ, θεώρησα ότι μπορούσα να τον αφήσω έξω. Δεν ήταν σε καλή μέρα βέβαια. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν προσαρμοσμένη πάνω του. Αν είχαμε βάλει δύο-τρία σουτ μακριά από αυτόν, θα ήταν πιο εύκολα για αυτόν αλλά και την υπόλοιπη ομάδα».

Σχετικά άρθρα

«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωσε Χάτζινς ο ΠΑΟΚ
TAGGED:ΆρηςΜπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τα πρέπει του Μαρκόπουλου για την πρόκριση
Next Article ΟΦΗ: «Μετέτρεψε μια καθαρή βουτιά σε πέναλτι»

Τελευταία νέα

«Τελικός» στην Τούμπα για την Εθνική Νέων
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
Follow US