Κραυγή αγωνίας από Φοιρό

«Είναι η χειρότερη κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια που ήμουνα μέσα ή κοντά στον σύλλογο. Τεράστια χρέη, προβλήματα, η ομάδα βαδίζει στο άγνωστο». Τάδε έφη Γιώργος Φοιρός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» μεταφέροντας πλήρως την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Συνεχίζοντας έστειλε ένα μήνα προς όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη να… συνέλθει: «Κάνω έκκληση προς όλους τους παράγοντες που πέρασαν ή τώρα κοντά στον σύλλογο, να κάνουν ένα βήμα… πίσω. Να βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και ότι τους χωρίζει και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με έναν και μοναδικό στόχο: να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά προβλήματα και να λειτουργήσουν σα μια οικογένεια. Να μην χάσουν χρόνο, όμως, είναι πολύτιμος».

Όσο για τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος παραμένει στην ομάδα, τόνισε: «Με κρατάει το πιστεύω μου ότι ο Άρης λόγω της τεράστιας ιστορίας του και εξαιτίας του ότι είναι μεγάλος σύλλογος δεν θα χαθεί. Η δυναμική του είναι τέτοια που θα βρει το χαμένο του δρόμο και να ξαναφέρει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με πληγώνει το σήμερα, αλλά όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι μπορεί ο Άρης να βγει πιο δυνατός αύριο… Το 2003 είχε και πάλι χρέη η ομάδα, τότε είχα χάσει κάθε ελπίδα, αλλά διαπίστωσα στην πορεία ότι ο Άρης είναι τόσο μεγάλος που δεν χάθηκε. Αισιοδοξώ ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα, αρκεί, όπως προείπα η οικογένεια του Άρη να θυμίζει πραγματική οικογένεια, ενωμένη…».

Τέλος, για τους παίκτες ανέφερε: «Αντιλαμβάνονται όλοι ότι ως επαγγελματίες πρέπει να συνεχίσουν και αισθάνονται ότι ο Άρης ως μεγάλος σύλλογος που είναι θα προχωρήσει και στην επόμενη μέρα».