«Εχουν δίψα οι παίκτες μου»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού τελικού, τόνισε τη μεγάλη επιθυμία και λαχτάρα που έχουν όλοι στο “δικέφαλο” για την κατάκτηση του κυπέλλου, παραδέχτηκε πως έχει ακόμα ένα-δύο ερωτηματικά για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και υπογράμμισε πως χρειάζεται και ο Ιβάν Σαββίδης αυτό το κύπελλο, ώστε να πάρει δύναμη και να συνεχίσει να ενισχύει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

“Μου κάνει εντύπωση που ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται αντιμέτωποι σε έναν τελικό μετά από 37 χρόνια. Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι στο αυριανό παιχνίδι σαν μέλος του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη η χαρά και ελπίζουμε να έχουμε την τύχη αύριο να το κατακτήσουμε. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα το πάρουμε μαζί μας»

Για το αν θα υπάρξουν εκπλήξεις: «Εκπλήξεις δεν νομίζω να υπάρξουν. Και εγώ θα ήθελα να παίζουν οι τρεις. Λυπάμαι πολύ για αυτούς, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στα παιδιά που θα είναι διαθέσιμα και με αυτούς θα παλέψουμε».

Για τον τομέα της διαιτησίας: «Δεν ανησυχώ καθόλου για τη διαιτησία. Πρέπει να κάνουν το έργο τους, τους εύχομαι να έχουν θάρρος. Μάλλον δεν ακούστηκε τίποτα για τον διαιτητή, γιατί και ο συνάδελφός δεν ανησυχεί καθόλου για την διαιτησία».

Για την αρχική εντεκάδα: «Στο μυαλό μας είναι πως θα κερδίσουμε αύριο, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουμε με 1-0 ή 3-1. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που γεννιούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στους ημιτελικούς χρειάστηκε να παίξουμε άμυνα, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι και το κάναμε εξαιρετικά. Κατά κύριο λόγο έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα, υπάρχουν ένα δύο ερωτηματικά που θα τα δούμε τις επόμενες ώρες. Βλέπω τη λαχτάρα και την δίψα που έχουν οι παίκτες μου για το τρόπαιο»

Για τη σημασία κατάκτησης του κυπέλλου: «Είμαστε μία ομάδα μεγάλη που στερείται τίτλους. Πρέπει να είναι η αρχή το αυριανό παιχνίδι, να επιστρέψουμε στα τρόπαια, ώστε να πάρει δύναμη και ο κ. Σαββίδης, να συνεχίσει να δυναμώνει την ομάδα. Ασχέτως όμως πως θα κυλήσει αύριο το παιχνίδι, είμαι σίγουρος πως θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια».

Για τα συναισθήματα που τον διακατέχουν και τους τελικούς που έχει παίξει: «Έχω την ίδια λαχτάρα και τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Είπα χαριτολογώντας και στους παίκτες ότι σαν ποδοσφαιριστής έχω παίξει σε επτά τελικούς και έχω κερδίσει τους πέντε, όποτε φυσιολογικά κερδίζω. Μάλλον αύριο θα πετύχαινα ένα γκολ, είναι απλά μαθηματικά, αλλά δεν μπορώ να αγωνιστώ. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι οι παίκτες και εγώ πιστεύω σε αυτούς». 

Για τον Παναθηναϊκό και το Νίκο Νταμπίζα: «Χαίρομαι για τον Παναθηναικό, που έχει εξελιχθεί. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Νίκο, είναι από τους ανθρώπους που έχω δεθεί μέσα από αυτό το χώρο. Αφού τα κατάφερε και εκεί τι να πω με τα ερωτήματα που υπήρχαν στην αρχή, τι να πω; Χαίρομαι πολύ για αυτόν, είναι άξιος».