«Αυτοσυγκράτηση σε κάθε πρόκληση»

Η δίψα, η θέληση και η ανυπομονησία για την κατάκτηση του κυπέλλου δε διακατέχει μόνο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην απέναντι πλευρά, του Παναθηναϊκού, όπου και οι οργανωμένοι οπαδοί των “πρασίνων” και δη, η “Θύρα 13”, εξέδωσε ανακοίνωση για τον αυριανό (26/4) μεγάλο αγώνα, τονίζοντας πως πρέπει να δείξουν όλοι αυτοσυγκράτηση σε κάθε λογής πρόκληση και μόνο με τη φωνή τους να σπρώξουν την ομάδα τους στον τίτλο.

Νωρίτερα,  με τους οργανωμένους οπαδούς, που πήραν περίπου 10.000 εισιτήρια του τελικού, συναντήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος και τους ζήτησε να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μην προκαλέσουν κανέναν.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της “Θύρα 13” αναφέρει:

“Το Σάββατο το βράδυ, η ποδοσφαιρική ομάδα που στην αρχή της σαιζόν τόσο χλευάστηκε και τόσο αμφισβητήθηκε από εχθρούς και «φίλους», θα απέχει 90 λεπτά από το να μας χαρίσει τον πρώτο ποδοσφαιρικό τίτλο μετά από τέσσερα χρόνια και να ξεβρακώσει το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα κότσια των παιχτών μας, εμείς από την πλευρά μας το Σάββατο, θα κάνουμε ότι κάνουμε από την αρχή της σαιζόν:

– Βάφουμε το κομμάτι του γηπέδου που μας αναλογεί στα ΠΡΑΣΙΝΑ.

– Δείχνουμε αυτοσυγκράτηση σε κάθε λογής πρόκληση,

– και με τη ΦΩΝΗ μας και μόνο σπρώχνουμε τους μάγκες με το τριφύλλι στο στήθος στην κατάκτηση της κούπας!”

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ»