By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ανοιχτή γραμμή Μίχελ-Μακ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτή γραμμή Μίχελ-Μακ

Τhessports
Last updated: 29/06/2017 00:19
Τhessports
Share
SHARE

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τετάρτης οι Λούμπος Μίχελ και Ρόμπερτ Μακ.

Όπως μεταδίδει το inpaok.com, οι δυο τους επικοινωνούν συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα συζητώντας το ενδεχόμενο μετακίνησης του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, από την Ζενίτ, στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, ζητώντας τους να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να δρομολογηθούν εξελίξεις που θα τον φέρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Μακ δεν κρύβει ότι επιθυμεί διακαώς να ξαναφορέσει την φανέλα του Δικεφάλου, δανεικός για τον επόμενο χρόνο, με την προοπτική να μείνει μόνιμα στην Τούμπα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι σχέσεις των δυο ομάδων.

Να σημειώσουμε ότι, οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον ιδιοκτήτη της Ζενίτ είναι άριστες, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην συμφωνία δανεισμού και φυσικά στην προοπτική, απόκτησης των δικαιωμάτων του Μακ το επόμενο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό, με δεδομένη την πίεση που ασκεί ο παίκτης στον ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του στην Ζενίτ, να προκύψει συμφωνία μέχρι την Παρασκευή και να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο, όπως ενημέρωσε νωρίτερα ρωσικό δημοσίευμα.

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Απίθανος Μπράβο απέκλεισε τον Σάντος!
Next Article Στον… φούρνο η χώρα

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US