Ο Βρύζας, ο Πολ και το ραντεβού…

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν «τελειωμένη» την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό. Όμως, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θεωρούν, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει «σφήνα» για τον 22χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό της Καϊζερσλάουτερν.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον και παλαιότερα για τον Φορτούνη, το όνομά του «έπαιξε» έντονα και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως τώρα θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση με δεδομένο το προχωρημένο φλερτ του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζήσης Βρύζας, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Goalnews, συναντήθηκε χτες στην Αθήνα με τον μάνατζερ του Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκο, και συζήτησαν αυτό το ενδεχόμενο. Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τις όποιες επαφές για τον Φορτούνη ή οποιοδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή ακούγεται το όνομά του στη λογική «ακόμη έχουμε αγώνες για τα πλέι οφ», όμως στην πιάτσα των μάνατζερ κυκλοφορεί έντονα η φημολογία για «σφήνα» του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Φορτούνη.

Απλά, να θυμίσουμε για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ο Πολ Κουτσολιάκος (βρέθηκε και στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή) έχει άριστη σχέση με τον ΠΑΟΚ, είναι αυτός που βοήθησε για στις πωλήσεις των Βιεϊρίνια, Σταφυλίδη σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, είναι ο εκπρόσωπος των Τζιόλη, Τζαβέλλα και τελευταία έκανε «πελάτες» του μικρούς της ομάδας, όπως ο Κουλούρης, ο Κωνσταντινίδης και ο Πέλκας.