By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Καζάνι» ο Παναθηναϊκός
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καζάνι» ο Παναθηναϊκός

Τhessports
Last updated: 27/03/2018 21:14
Τhessports
Share
SHARE

Χρήματα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και αυτό φέρνει αντιδράσεις αγγίζοντας και το ποδοσφαιρικό τμήμα που προφανώς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «sdna.gr» οι ξένοι της ομάδας έχουν αρχίσει να «κλωτσάνε» μιας και ακόμα δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε μεταβεί στο Κορωπί στις 2 του Μάρτη, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και αφού αρχικά είχε ενημερώσει ότι έχει ήδη μπει στους «πράσινους» λογαριασμούς το 40% των οφειλομένων, πλήρωσε σε μετρητά άλλο ένα 20%, προκειμένου να φτάσει το 60% που απέμενε ως οφειλή από τη συνολική δόση του Οκτώβρη.

Η ειδοποιός διαφορά των Ελλήνων παικτών σε σχέση με τους ξένους ήταν ότι στους τελευταίους ειπώθηκε πως -για τραπεζικούς/διαδικαστικούς λόγους- θα πληρωθούν πρώτα το 30% (αντί για το 60%) και το άλλο 30% θα τους έχει δοθεί μέχρι τις 15 του Μάρτη.

Λίγες ημέρες μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, ωστόσο, διαπιστώθηκε από τους ξένους παίκτες της ομάδας (όταν ο ένας με τον άλλον επικοινώνησαν σταδιακά μεταξύ τους) ότι το υπόλοιπο 30% των οφειλομένων τους δεν έχει μπει μέχρι το πρωί της Τρίτης στους λογαριασμούς τους.

Το γεγονός αυτό μεταφέρθηκε τις τελευταίες ημέρες στα «πράσινα» αποδυτήρια στο Κορωπί, αλλά ουδείς μπορούσε να δώσει μία απάντηση μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων, πόσω μάλλον όταν τίθεται σε αμφιβολία η παραμονή του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Μία επιπλέον παράμετρος αφορά στην αναστάτωση των αποδυτηρίων, για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν, τη στιγμή που οφείλονται επίσης (ολόκληρες) οι δόσεις του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη, ενώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε οι μηνιαίοι μισθοί των πιτσιρικάδων ύψους 600-700 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Στρατευμένος στην ιδέα του Άρη»
Next Article Ηρακλής: Απάντησε σε Κούγια!

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US