Η οικογένεια Μπρους και ο ΠΑΟΚ…

Πριν από δύο χρόνια , τόσο ο Αλεξ όσο και ο Στιβ Μπρους ήταν στο τέλμα. Ο γιος προσπαθούσε να απεμπλακεί από τη Λιντς και ο πατέρας είχε απολυθεί από την Σάντερλαντ στα μισά της σεζόν 2011-12 .

Σήμερα , βέβαια , τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά . Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οπ Στιβ Μπρους επέστρεψε στους πάγκους, ως προπονητής της Χαλ, αλλά είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα στο σημερινό τελικό του κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Άρσεναλ και στην ενδεκάδα μπορεί να βρίσκεται ως ένας εκ των κεντρικών αμυντικών και ο γιός του!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο σημερινός τελικός στο Γουέμπλεϊ, η οικογένεια Μπρους και ο ΠΑΟΚ; Σ’ ένα από τα πολλά αφιερώματα που έγιναν για τον πατέρα και τον γιο Μπρους, ο Αλεξ Μπρους αποκαλύπτει ότι έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ! Πότε; Το περασμένο καλοκαίρι πριν ο πατέρας του αποφασίσει να τον πάρει μαζί του στη Χαλ, αφού πρώτα πέρασε από τεστ στο προπονητικό καμπ της Πορτογαλίας με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ να αποφασίζει αν θα πρέπει να υπογράψει ο γιος του συμβόλαιο με την ομάδα.

Και πως προκύπτει ο ΠΑΟΚ; Ο Ιρλανδός κεντρικός αμυντικός φεύγοντας από τη Λιντς αναζητούσε νέα ομάδα και με την βοήθεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε φτάσει κοντά στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες. Η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ και όπως θυμάται σήμερα ο Μπρους «υπήρξαν επίσης κάποιες ομάδες από την Τσάμπιονσιπ που έδειξαν ενδιαφέρον συν μια ομάδα από την Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ. Οι Ελληνες ήταν πραγματικά πρόθυμοι , για να είμαστε δίκαιοι, στο να με εντάξουν στην ομάδα τους, αλλά στη συνέχεια, προέκυψε η ευκαιρία στη Χαλ και άρπαξα την ευκαιρία».