Δεν τελείωσε ποτέ το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Ο «τελικός» πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, δεν ολοκληρώθηκε. Διακόπηκε στο 52′, διότι ένας ανεγκέφαλος οπαδός της Λεμεσιανής ομάδας έριξε κροτίδα στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Κακά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα υπήρξε πρώτη διακοπή, ωστόσο, ολιγόλεπτη, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στη δυτική κερκίδα.
Πλέον, η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα σε συνεδρίαση της οποίας η ημερομηνία θα καθοριστεί εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος.

Ασφαλώς και η ομάδα η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση είναι η ΑΕΛ, αφού εξ υπαιτιότητας οπαδού της προήλθε αυτή η εξέλιξη.
Από εκεί και πέρα χρήση δακρυγόνων προχώρησε η Αστυνομία πριν από την έναρξη του ντέρμπι. Υπήρξε μικρή ένταση στο χώρο έξω από την ανατολική κερκίδα που φιλοξενεί τους φίλους της Λεμεσιανής ομάδας, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων έτσι ώστε να μην δοθεί συνέχεια. Το συμβάν όμως έλαβε τέλος σε σύντομο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, όπως μεταδόθηκε από τη CytaVision, που είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής κάλυψης του ντέρμπι, υπήρξαν ελαφριοί τραυματισμοί δύο ατόμων του τηλεοπτικού συνεργείου, λόγω ρίψης κροτίδων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετωπίζουν κάτι το ανησυχητικό.

Διαβάστε ΕΔΩ πως φτάσαμε στη διακοπή του ντέρμπι στο Τσίρειο.

ΠΗΓΗ: sentragoal.com.cy