Ο Ιβάν κοιτάει (και) για Αναστασιάδη!

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη «σύντομα θα ανακοινώσω τον νέο προπονητή» έξω από την Τούμπα «άναψε φωτιές» και έδωσε τροφή για πολλά σενάρια και έντονη φημολογία γύρω από το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι –σύμφωνα με τα ΣΠΟΡ- μια από τις βασικές επιλογές του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, που φαίνεται πως χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα του νέου προπονητή. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει περάσει άλλες τρεις φορές από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, είναι ψηλά στη λίστα του Σαββίδη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα ο Αναστασιάδης να απαντήσει στη διοίκηση του Πλατανιά για το αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της κρητικής ομάδας και από την απάντηση θα φανεί αν υπάρχει ή όχι θέμα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thessports οι παράγοντες του Πλατανιά θεωρούν πως η απάντηση του Αγγελου Αναστασιάδη θα είναι αρνητική, αφού όπως ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά «περιμένει πως και πως την πρόταση του ΠΑΟΚ».

Επίσης, μόνο τυχαία δεν είναι η όποια αναφορά στο όνομα του Αγγελου Αναστασιάδη για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, καθώς και στενοί συνεργάτες του Σαβββίδη γνωρίζουν εδώ και μέρες πως η περίπτωση του απασχολεί έντονα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αναστασιάδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο συμβαίνει και με τον Ιβάν Σαββίδη, που ήρθε οικογενειακώς και για τις σημερινές εκλογές, και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες για να ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αυτός που ασχολείται προσωπικά με το θέμα Αναστασιάδη.