Μ’ αυτούς συζητάει ο Ιβάν…

Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκινάει ο ίδιος τις επαφές και τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε λίγες μέρες, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να παραμείνουν στην ομάδα. Ψηλά στη λίστα είναι τα ονόματα των Νάτχο, Λίνο και Βούκιτς!

Και με τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ο Σαββίδης είχε τετ α τετ κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όπως είπε κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, «από αύριο θα ξεκινήσω τις διαπραγματεύσεις με κάποιους από εσάς με σκοπό να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Σε λίγες μέρες θα έχουμε συμφωνήσει και με τον νέο προπονητή».

Παράλληλα, θέλει να συζητήσει και με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την υπογραφή νέου συμβολαίου με καλύτερους οικονομικά όρους, καθώς ο διεθνής επιθετικός είναι από τους πιο… χαμηλόμισθους της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε πως η εμφάνιση της ομάδας στον τελικό τον προβλημάτισε έντονα και τον προσέβαλλε ως ιδιοκτήτη της, θα περιμένει όπως είπε και ο Γεωργιάδης στην συνέντευξη Τύπου, την έκθεση του προπονητικού τιμ για το έμψυχο υλικό της ομάδας και στη συνέχεια θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του.