Αισιοδοξία για τον μικρό, κοντά με Τσουμάνη

Σήμερα κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Άρης, η προσφυγή που κατέθεσε ο Ηλίας Σταυρόπουλος, διεκδικώντας ένα μικρό ποσό, αλλά κυρίως την ελευθερία του. Οι διοικούντες εξέτασαν το έγγραφο που έφτασε στα χέρια τους και με μία πρώτη εκτίμηση που έκαναν, θεωρούν πως η κίνηση του νεαρού παίκτη δεν έχει… τύχη. Η προσφυγή, όπως όλα δείχνουν, θα εκδικαστεί κανονικά, αλλά στον Άρη πιστεύουν πως θα κερδίσουν την υπόθεση και ο ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει ελεύθερος.

Από την άλλη η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της άλλης προσφυγής που έχει κατατεθεί, αυτή του Νίκου Τσουμάνη πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα, κατόπιν αιτήματος του Άρη και συμφωνίας από την πλευρά του παίκτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μία προσέγγιση στον ποδοσφαιριστή και πλέον είναι θέμα χρόνο να προκύψει και συμβιβασμός, με τον Τσουμάνη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποσύρει την προσφυγή του και να λάβει ένα ποσό μικρότερο από αυτό που διεκδικεί.

Στα αγωνιστικά, η εβδομάδα που διανύουμε είναι η τελευταία κατά την οποία θα γίνουν προπονήσεις. Σήμερα οι παίκτες προπονήθηκαν στο Νέο Ρύσιο, το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη, όπως και το πρωί της Παρασκευής και μετά θα αναχωρήσουν για διακοπές.