«Να είχαμε πάντα τόσο κόσμο…»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε λόγο να έχει παράπονα από το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του πάλεψε για μια ακόμη φορά, μπροστά σε περίπου 3.000 κόσμο, που έδωσε ζωή στο κλειστό του ΠΑΟΚ. Σ΄ αυτό, στάθηκε κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που θα ήταν… ευτυχισμένος αν έβλεπε σε κάθε παιχνίδι τόσο κόσμο…

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μαρκόπουλος :

«O Παναθηναϊκός ήταν πιο οργανωμένος και πιο δυνατός από τα δύο παιχνίδια στην έδρα του, έπαιξε πολύ επαγγελματικό μπάσκετ για να κερδίσει. Κυνηγούσε την κάθε φάση και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Μετά το πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο τρίποντα κι ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά, προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι με γρήγορες επιθέσεις, που δεν συμβαδίζει με το παιχνίδι μας. Δεν κουράσαμε την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ένα δεύτερο σημείο, ήταν η κακή αντιμετώπιση του λόου ποστ, το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός, ευστόχησε σε πολλά τρίποντα και μ΄ αυτό το δεδομένο, δύσκολα μπορείς να ανατρέψεις το αποτέλεσμα.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο. Είχαμε πει ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό κι αυτό έγινε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, μακάρι να είχαμε τόσο κόσμο σε όλα τα παιχνίδια.

Μπορεί να χάσεις και με 10 πόντους και να είσαι ανταγωνιστικός, το θέμα είναι να κάνεις την προσπάθεια, που θέλεις. Κι εμείς το κάναμε».

Από την άλλη, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν είχε πολλά να πει…

«Τελείωσε μια δύσκολη σειρά. Ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε πολύ ανταγωνιστικός και διαβασμένος. Κάναμε λάθη, καλύτερα, που ήρθαν έτσι τα πράγματα, για να δούμε τις αδυναμίες, που πρέπει να βελτιώσουμε. Τα παιχνίδια, που έρχονται θα μας ανεβάσουν σε υψηλότερο βαθμό κι ελπίζουμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα»