Κατσουράνης: «Ήταν λάθος…»

Θέση για το επεισόδιο που είχε με τον Μανιάτη στο παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό πήρε ο Κατσουράνης. Σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Ομάδας στο περιθώριο δείπνου των παικτών, της ΕΠΟ και χορηγών, ο Κατσουράνης αναφέρθηκε στο περιστατικό τονίζοντας πως έκανε λάθος.

«Μιλήσαμε πάρα πολύ γι΄αυτό. Θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος, από όλους μας, εγώ ως ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής, σαν δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ή τέλος πάντων ένας από τους δύο παλιούς της ομάδας, που είμαστε εδώ από το 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος, το εξήγησα στον Γιάννη πάρα πολλές φορές και νομίζω το κατάλαβε και συνεχίζουμε όπως πρέπει να συνεχίσουμε».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Να είμαστε όλοι μαζί, στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Κάποιες στιγμές χάνεις τον έλεγχο και θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, από το 2003 που έχω κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κι αυτό οπότε θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν πριν κι όπως ήμασταν πάντα, σχεδόν».