Ο «Σάλπι» ντύθηκε γαμπρός (photos)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του Ευαγγελία Αγούλα, μητέρα της μονάκριβης κορούλας τους. Σήμερα η Real News παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφίες από τον γάμο του διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ, που έγινε την περασμένη Κυριακή και ενώ όλοι έτρεχαν στα εκλογικά τμήματα, ενώ στον Δικέφαλο όλοι ασχολιόντουσαν με τον Αγγελο Αναστασιάδη…

Ο Δημήτρης και η Ευαγγελία ένωσαν τις ζωές τους στο εκκλησάκι του Αγίου Προδρόμου, στην περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι ορκίστηκε αιώνια πίστη και αγάπη ενώπιον Θεού, φίλων και συγγενών, που έφταναν τους 300.

salpi_gamos_04

Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κτήμα Μυρωνίδη, στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου τον. «Σάλπι» και την Ευαγγελία υποδέχθηκαν οι Fortissimo, το γυναικείο κουαρτέτο με τα βιολιά, παίζοντας ένα υπέροχο remix κλασικής και κινηματογραφικής μουσικής.

Λίγες ημέρες πριν, στις 27 Απριλίου, το ζευγάρι -πάλι κάτω από άκρα μυστικότητα- είχε βαπτίσει την κορούλα του. Παρόντες σε αυτό το μυστήριο ήταν μόνο συγγενείς και ελάχιστοι αδερφικοί τους φίλοι. Η μικρή βαπτίστηκε Κυριακή, από το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, στην οποία ο ίδιος τρέφει μεγάλη αδυναμία.

salpi_gamos_03