By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Μεγάλη υπόθεση να παίζεις στον Άρη»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Μεγάλη υπόθεση να παίζεις στον Άρη»

Τhessports
Last updated: 31/07/2018 11:38
Τhessports
Share
SHARE

Ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του, μετά τη συμφωνία του με τον Άρη, αλλά και ενθουσιασμένος που θα είναι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας, δήλωσε ο Ραμόν Χάρις, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των “κιτρινόμαυρων”.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε στον κόσμο της ομάδας μας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί και υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πετυχαίνει νίκες ο Άρης.

Ο απόφοιτος του Κεντάκι τόνισε αρχικά ότι “είναι μεγάλη η ικανοποίηση μου και ο ενθουσιασμός μου που είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές και ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται ΑΡΗΣ, όταν θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε προετοιμασία, ενόψει της νέας χρονιάς που γνωρίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική”.

Ως παίκτης του Κολοσσού ήρθε την περυσινή σεζόν ως αντίπαλος στο “Nick Galis Hall” κι όπως υπογράμμισε: “Θυμάμαι ότι οι οπαδοί του ΑΡΗ ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις και στήριζαν πολύ την ομάδα, κάτι το οποίο θέλω να κάνω κι εγώ με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, έχοντας αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου”.

Είναι πολύ καλά ενημερωμένος πάντως για το μέγεθος της ιστορίας της ομάδας, τη φανέλα της οποίας θα φορά από τη καινούργια σεζόν. “Γνωρίζω πως το να παίζεις για τον ΑΡΗ είναι μεγάλη υπόθεση, διότι πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλω πολύ να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας”.

Μέσα από την παρουσία του στους κίτρινους έχει στόχο να αλλάξει επίπεδο ως παίκτης, προς όφελος και της ομάδας. “Η συμμετοχή στο Basketball Champions League ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο υπέγραψα στον ΑΡΗ. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να πάω το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο και να βελτιωθώ κι εγώ μαζί με την ομάδα”.

Περιγράφοντας τον εαυτό του και τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως παίκτη ανέφερε: “Έχω την ικανότητα να παίρνω τα μεγάλα σουτ. Επίσης, πιστεύω ότι είμαι ένας παίκτης που μπορώ να κάνω αρκετές δουλειές και στις δυο πλευρές του γηπέδου”.

Καταλήγοντας έδωσε τη δική του υπόσχεση του στους οπαδούς του ΑΡΗ: “Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους του ΑΡΗ είναι ότι θα παλεύω και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα”.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Ούτε ένα ευρώ στο τραπέζι»
Next Article Η κλήρωση του Κυπέλλου

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US