By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Χωρίς Ρώσους στην Τούμπα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Ρώσους στην Τούμπα!

Τhessports
Last updated: 03/08/2018 17:25
Τhessports
Share
SHARE

Χωρίς την υποστήριξη των οπαδών της θα έρθει στην Θεσσαλονίκη η Σπάρτακ Μόσχας, με τους οπαδούς να το γνωστοποιούν με ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι της Σπαρτάκ

Την παραμονή του αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη η Σπαρτάκ Μόσχας θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να σας υπενθυμίσει τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον σύλλογο μας από την UEFA.

Στις 5 Ιουνίου η επιτροπή ελέγχου, πειθαρχικής και ηθικής της UEFA τιμώρησε την Σπαρτάκ για τις ταραχές, που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στο Μπιλμπάο κατά τη διάρκεια του αγώνα της φάσης των «16» του Europa League. Ο σύλλογος μας τιμωρήθηκε όχι μόνο με πρόστιμο, αλλά και με απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς μας για δύο εκτός έδρας ματς, αλλά και για ακόμη ένα με αναστολή για δύο χρόνια.

Ο επερχόμενος αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος μετά την ετυμηγορία. Ο ΠΑΟΚ πωλεί εισιτήρια ονομαστικά, μόνο μετά την προσκόμιση ενός διαβατηρίου ή άλλα έγγραφα ταυτότητας.

Σημαντικό: Για τους πολίτες της Ρωσίας, η πώληση εισιτηρίων απαγορεύεται! Επιπλέον, κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα ελεγχθούν τα έγγραφα με το όνομα στο εισιτήριο. Συνεπώς, συνιστούμε να μην αγοράζετε εισιτήρια για το ματς στη Θεσσαλονίκη και να αποφύγετε το ταξίδι στην Ελλάδα, για να αποφύγει ο σύλλογος μας νέες, ακόμη πιο σοβαρές κυρώσεις.

Σας περιμένουμε στον επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο μας στις 14 Αυγούστου».

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μιρτσέα Λουτσέσκου για τα ΠΑΟΚ-Σπάρτακ!
Next Article Έτσι αποχαιρέτησε τον Ακπόμ(vid)

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US