«Χαμός» στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Έντονη κινητικότητα και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, αφού ουκ ολίγος… κόσμος βρέθηκε εκεί για συζητήσεις. Σε πρώτη φάση με τον Παναγιώτη Στεφανίδη συναντήθηκε ο γνωστός δικηγόρος, Γιώργος Ζελελίδης, εκπρόσωπος των Ντίκο, Φατί, Σανκαρέ κ.α. στους οποίους οφείλονται χρήματα. Στο τραπέζι έπεσαν ποσά από την πλευρά του Άρη, δηλαδή τι μπορεί να δώσει και με ποιο χρονοδιάγραμμα (πληροφορίες κάνουν λόγο για το 20% των δεδουλευμένων και σε τρεις δόσεις).

Συμφωνία δεν υπήρξε, όμως τουλάχιστον όπως προκύπτει από την Αλκμήνης, το κλίμα των συζητήσεων παραμένει καλό και πιστεύεται πως σε επόμενες συναντήσεις θα υπάρξει και συμφωνία, με τον Άρη να «γλιτώνει» ένα σημαντικό πόσο.

Από κει και πέρα, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν τόσο ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, όσο και ο Σάκης Πρίττας, στους οποίους επίσης ο Άρης οφείλει ένα σημαντικό ποσό από προηγούμενα χρόνια. Και από αυτές τις συζητήσεις προέκυψε ότι υπάρχει καλή διάθεση και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να «κλείσει» και αυτό το μέτωπο. Ιδιαίτερα για τον Πρίττα, έγινε μία φιλολογική συζήτηση για συνεργασία με τον Άρη, σε κάποιο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, χωρίς πάντως να προκύψει για την ώρα κάτι συγκεκριμένο.