Η ανακοίνωση «κολλάει» στους συνεργάτες

Με τον Αγγελο Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ (ο Ιβάν Σαββίδης για να ακριβολογούμε) τα έχει βρει σε όλα. Και στον χρόνο (διετές) συμβολαίου και στις ετήσιες αποδοχές. Για ποιο λόγο, λοιπόν, έχει καθυστερήσει τόσο πολύ η επίσημη ανακοίνωση και η υπογραφή της συμφωνίας;

Ο Αναστασιάδης περιμένει να υπάρξει συμφωνία και για τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο τιμ της ομάδας, με πιθανές αποχωρήσεις στελεχών που μέχρι σήμερα είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία της ΠΑΕ με τους συνεργάτες (Δημητρακόπουλος, Τερζής, Οικονομίδης) που θέλει να έχει δίπλα του ο Έλληνας τεχνικός. Υπάρχει, όπως λέγεται, μια διαφορά στο οικονομικό με την ΠΑΕ, τον Ζήση Βρύζα δηλαδή, να προσπαθεί να εξισορροπήσει και τις αμοιβές των μελών του τεχνικού τιμ στη γενικότερη λογική που επικρατεί, πλέον, στη Μικράς Ασίας.

Το θέμα αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και ενδεχομένως να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ακόμη κι αν δεν έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης.

Λόγω φόρτου εργασίας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι εκτός Ελλάδας αυτό το διάστημα και δεν έχει ενημερώσει τα στελέχη του για το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που αναβλήθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.