Ετσι έχει το θέμα του Αθανασιάδη: καμία συμφωνία με ΠΑΟΚ!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, όχι απλά δεν έχει συμφωνήσει, αλλά ούτε καν έχει μιλήσει με τον επίσημο ΠΑΟΚ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, όλο τυχαίως, διέρρευσε η πληροφορία πως ΠΑΟΚ και Αθανασιάδης τα έχουν βρει σε όλα. Για τη χρονική διάρκεια και το ύψος των αποδοχών του νέου συμβολαίου. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει…

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» ήταν στη Μύκονο και δεν συναντήθηκε, αλλά ούτε μίλησε με κάποιον από τον ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα. Αν γίνει κάτι, θα γίνει από σήμερα, καθώς ο Αθανασιάδης επέστρεψε αργά το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και περιμένει να συναντηθεί, πιθανότατα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα. Και δεν ισχύει τίποτα από τα όσα έχουν διαρρεύσει και κάνουν λόγο για νέο τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ συν τα μπόνους.

Ο Αθανασιάδης περιμένει να ακούσει από επίσημα χείλη την πρόταση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μέχρι σήμερα (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015) αμείβεται με μόλις 150.000 ευρώ, ποσό δυσανάλογο με την προσφορά του έως σήμερα στην ομάδα και πολύ μικρό σε σχέση με άλλα συμβόλαια της «εποχής Σαββίδη», όταν πχ ο Σέκου Ολίσε κόστισε 1.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Το «παιχνίδι» των διαρροών προς μια κατεύθυνση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συγκεκριμένο στόχο. Απλά, φαίνεται να λογαριάζουν χωρίς τον (ενοχλημένο από τη διαρροή) Κλάους…