«Πρόεδρος – μαριονέτα της ΕΠΟ»!

Δεν είναι μόνον ο Χρήστος Πανόπουλος και η Skoda Ξάνθη που βγάζουν ανακοινώσεις την ώρα των αγώνων. Είναι και ο… Ολυμπιακός Βόλου, που στα πρότυπα της σημερινής αντιπάλου του, έβγαλε στο ημίχρονο του αγώνα μπαράζ στο Χαριλάου, ανακοίνωση κατά της διαιτησίας με αφορμή το γκολ του Γούτα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το οποίο η Ξάνθη ισοφάρισε σε 1-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να παραιτηθεί άμεσα και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος – μαριονέτα της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Όλη η Ελλάδα είδε τα αίσχη της διαιτησίας στο μπαράζ του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο με 10λεπτη καθυστέρηση όπως το επιτρέπει ο κανονισμός και την Δευτέρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ζητήσει ακρόαση από την εισαγγελία για να καταθέσει αυτά που γνωρίζει για όλο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Και ας αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας! Αρκετά χορτάσαμε με τους δήθεν εξυγιαντές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Να τους χαίρεστε»!