By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μουντιάλ χωρίς λεωφορεία!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
QATAR 2022

Μουντιάλ χωρίς λεωφορεία!

Τhessports
Last updated: 11/06/2014 22:41
Τhessports
Share
SHARE

To συνδικάτο των εργαζομένων στα λεωφορεία του Νατάλ (βορειανατολικά), μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και όπου τα λεωφορεία αποτελούν το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν απεργιακές κινητοποιήσεις από αύριο, την ημέρα που ανεβαίνει η αυλαία του Μουντιάλ.

«Η απεργία εγκρίθηκε από τη συνέλευση. Θα ξεκινήσει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Συνδικάτου των εργαζομένων στις Οδικές Συγκοινωνίες (Sintro), Πάουλο Σεσάρ Φερέιρα.

Οι εργαζόμενοι δεσμεύτηκαν εντούτοις να κρατήσουν στους δρόμους το 30% του στόλου των λεωφορείων προκειμένου να εκτελούν δρομολόγια.
Το Νατάλ, η πρωτεύουσα του Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε, θα φιλοξενήσει 4 αγώνες ποδοσφαίρου, τον πρώτο εκ των οποίων την Παρασκευή μεταξύ του Καμερούν και του Μεξικού.

Ο επικεφαλής των συνδικάτων αναγνώρισε ότι εάν οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν, αυτό θα περιπλέξει την πρόσβαση των οπαδών στο στάδιο Arena das Dunas.

«Κάθε χρόνο, οι διαπραγματεύσεις για τους μισθούς διεξάγονται αυτήν την εποχή, το ότι διεξάγεται και το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σύμπτωση» εξήγησε ο Φερέιρα στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία διεκδικούν μια αύξηση στις αποδοχές τους της τάξης του 16% και κατηγορούν τη διοίκηση ότι δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση.

Σχετικά άρθρα

Ουρουγουάη: Βαριές ποινές σε Μουσλέρα, Χιμένες, Γοδίν και Καβάνι (vid)
FIFA: Ξεκινάει έρευνα για τους πανηγυρισμούς σε Αργεντινή και Κροατία στο Μουντιάλ (vids)
«Μπηχτή» Γιορίς για Μαρτίνες : «Εγώ δεν μπορώ να γελοιοποιούμαι στο τέρμα»
Κέιν: «Το χαμένο πέναλτι στο Μουντιάλ» (vid)
Με ψεύτικο τρόπαιο πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ ο Μέσι
TAGGED:ΑπεργίαΜουντιάλ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Πρόεδρος – μαριονέτα της ΕΠΟ»!
Next Article Την έσωσαν τα δικά της τα παιδιά

Τελευταία νέα

Με αρκετές αλλαγές ο Άρης: Η ενδεκάδα στο Πανθεσσαλικό
Featured ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
ΠΑΟΚ: «Στήριξη με πάθος, μυαλό και σύνεση»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
«Ο ΠΑΟΚ συζητά για το κορυφαίο ταλέντο της Βουλγαρίας»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Μπιάνκο: «Υποχρέωση η δεύτερη θέση!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Follow US