Media News

* Το Βραζιλία – Κροατία είναι το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ που μεταδίδει ζωντανά η ΝΕΡΙΤ στις 11 το βράδυ της Πέμπτης 12/6. Στην περιγραφή θα είναι ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος, ενώ στη 1 τη νύχτα ξεκινά η εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», στην οποία το ασυναγώνιστο δίδυμο Δημήτρης Μαλισιώβας – Χρήστος Κοντός, θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τη Βραζιλία.

* Στο στούντιο θα είναι από τις 9μμ ο Ιωσήφ Νικολάου με την τελετή έναρξης της διοργάνωσης, μαζί με τον Σίλβα Κλέιτον και τον Γιάσμιγκο Βέλιτς, αλλά και τον “σουτ και γκολ” Μανόλη Μαυρομάτη, που ίσως αφήσει και κάποιον άλλο να μιλήσει!

* Χθες, πάντως, οι εξαίρετοι και συμπαθείς ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ έκαναν και το ρεπορτάζ τους στην παραλία του Αρακαζού, απολαμβάνοντας τις φρέσκιες καρύδες!

* Οι απεσταλμένοι των ελληνικών μέσων στην Βραζιλία, αναχωρούν σήμερα, όπως και η Εθνική, για το Μπέλο Οριζόντε για να καλύψουν τον αγώνα του Σαββάτου με την Κολομβία. Θα είναι όλη τη μέρα στο δρόμο, αφού από το Ρεσίφε θα αλλάξουν δύο αεροπλάνα για το Μπέλο Οριζόντε!

* Όπως ανακοίνωσε η ΝΕΡΙΤ, και προκειμένου να διασφαλίσει το δημόσιο χρήμα και το αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης, που έχει, ανέθεσε σε ειδικό τμήμα εταιρείας, της παρακολούθησης και καταγραφής όλων των προγραμμάτων (τηλεοπτικών και διαδικτυακών) στα οποία περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014. Ποιος να πήρε τη δουλειά άραγε…

* Συνέλευση των εργαζομένων σε Μέτροσπορτ και Μετρόπολις, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΣΗΕΜΘ, για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι στο συγκρότημα, με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

* Το εκπληκτικό είναι ότι μόλις 6 δημοσιογράφοι πήγαν σ΄ αυτή τη συνέλευση, κάτι που δείχνει ότι η πλειοψηφία έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της.

* Στη συνέλευση, πάντως, αποφασίστηκε να έρθει σε επαφή το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης με την ιδιοκτησία των μέσων, καθώς και να ζητηθεί η ανάκληση της απόλυσης του εργασιακού εκπροσώπου, Κλείτου Καρκανιά.

* Ιστορική επιστροφή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, καθώς ο Νίκος Τζαντζαράς ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στη συχνότητα από την οποία ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα. Στις 9 το πρωί είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Στέφανου Διαμαντόπουλου και εκεί θα πει περισσότερα.

* Το Ράδιο Θεσσαλονίκη αρχίζει να ρίχνει γενικώς μεγαλύτερο βάρος στο αθλητικό του κομμάτι, καθώς στην καθημερινή ειδησεογραφική αθλητική εκπομπή του (2μμ-4μμ) προστάθηκαν από τις αρχές της προηγούμενης σεζόν οι ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ.

* Στάση εργασίας έγινε από τις 12 ως τις 4 το απόγευμα, ύστερα από απόφαση των Ενώσεων, καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το λουκέτο στην ΕΡΤ. Τα περισσότερα σάιτ, που συνήθως αγνοούν αποφάσεις των Ενώσεων, λειτούργησαν κανονικά, ενώ κάποιοι ξεχάστηκαν και έβαλαν και τις υπογραφές τους στα κείμενά τους…