By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Oι αριθμοί του ΠΑΟΚ-ΟΦΗ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι αριθμοί του ΠΑΟΚ-ΟΦΗ!

Τhessports
Last updated: 27/01/2019 13:30
Τhessports
Share
SHARE

Στο παιχνίδι των αριθμών μας βάζει ακόμη φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας μας ενδιαφέροντα στατιστικά για τους δύο σημερινούς αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

#Τις 40 αναμετρήσεις έχουν συμπληρώσει οι ομάδες σε επίπεδο Α’ Εθνικής στην Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να έχει 32 νίκες, τον ΟΦΗ μια και επτά ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα. Η μοναδική νίκη του ΟΦΗ ήταν τον Ιανουάριο του 1993 με 2-1 (25′ Λαγωνίδης – 64′ Μαχλάς, 83′ Γεωργαμλής).

#Με 4-0 είχε επικρατήσει ο ΠΑΟΚ στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στην Τούμπα, η οποία ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου 2014. Οι Ρατς (2’, 43’) και Μάκ (27’) και Αθανασιάδης (44’) ήταν εκείνοι που είχαν σημειώσει τα γκολ του Δικεφάλου. Τότε ήταν για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ ήταν πάλι από την 4η αγωνιστική μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Super League.

#Πέντε γκολ είναι τα περισσότερα που έχει σημειώσει σε ένα ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ εντός έδρας, επίδοση που έχει πετύχει δύο φορές.

#Το 2-0 είναι το δημοφιλέστερο σκορ στις αναμετρήσεις τους, αφού έχει σημειωθεί οκτώ φορές στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ. Αυτό είναι και το μοναδικό που έχει έρθει σε δύο διαδοχικά ματς, αφού γενικά δεν υπάρχουν πολλές επαναλήψεις. Μάλιστα στις πρώτες οκτώ αναμετρήσεις τους για την Α’ Εθνική υπήρξαν οκτώ διαφορετικά σκορ.

#20 φορές έχουν συναντηθεί στην Τούμπα οι δύο ομάδες από το 1993 και μετά, με τον ΠΑΟΚ να μετρά 17 νίκες και τρία ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα. Δύο φορές με 2-2 και μια λευκή ισοπαλία.

#Στις 22 Σεπτεμβρίου 1968 ο νεοφώτιστος τότε ΟΦΗ έδωσε τον πρώτο του αγώνα σε επίπεδο Α’ Εθνικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο με δύο γκολ του Γιώργου Κούδα (33′, 37′) και ένα του Ασλανίδη (45′) και στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοση του. Ο Καρακυριάκος (59′) μείωσε σε 3-1 και ο Λάζος (88′) έγραψε το τελικό 4-1.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Καβγάς μεταξύ οδηγών στην Πέλλα
Next Article Απίστευτος ΠΑΟΚ, σκόρπισε την Αγία Παρασκευή!

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US