By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έτσι… βλέπει ο Άρης τον Παναθηναϊκό
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι… βλέπει ο Άρης τον Παναθηναϊκό

Τhessports
Last updated: 28/01/2019 12:26
Τhessports
Share
SHARE

Ο Άρης θα αγωνιστεί εκτός έδρας εναντίον του Παναθηναϊκού σήμερα (28/01, 19:00) για τη 15η αγωνιστική της Basket League, με την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ να παρουσιάζει το… σκάουτινγκ που έκανε για τους “πράσινους”.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (28/01, 19:00, Cosmote Sport 4HD) τον Παναθηναϊκό, στο «Νίκος Γκάλης» της Αθήνας, για τη 15η αγωνιστική της Betshop Basket League. Η αθηναϊκή ομάδα είναι η μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα σε 13 παιχνίδια, καθώς εκκρεμεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε πρόσφατα στο ρόστερ του τον Sean Kilpatrick (29, 1,93) και τον Adreian Payne (27, 2,08). Ο Kilpatrick σκοράρει 15,5 πόντους κατά μέσο όρο στις δυο αναμετρήσεις της Α1 που έχει παίξει. Ο Keith Langford (35, 1,93) είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 12,3 πόντους, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει πάρει ο Kilpatrick. Ο Deshaun Tomas (27, 2,01) πετυχαίνει 12 πόντους και παίρνει 4,3 ριμπάουντ, ενώ είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας με 176 βαθμούς. Ο Νίκος Παππάς (28, 1,95) σημειώνει 11 πόντους κατά μέσο όρο, ανά ματς, όμως τραυματίστηκε πριν από μερικές μέρες και θα χάσει ολόκληρη τη χρονιά. Ο Νικ Καλάθης (29, 1,98) μετρά 8,8 πόντους και 7,3 ασίστ, όντας ο κορυφαίος πασέρ του πρωταθλήματος. Ο Mat Lojeski (33, 1,98) προσθέτει 7,4 πόντους.

Ο Lukas Lekavicius (24, 1,83) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου (24, 2,06) προσφέρουν από 7,3 πόντους. Ο Λιθουανός πλέι μέικερ δίνει 3,3 ασίστ και ο Έλληνας φόργουορντ «κατεβάζει» 3,6 ριμπάουντ. Ο James Gist (32, 2,06) έχει 7,3 πόντους και 4,1 ριμπάουντ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του ΑΡΗ με 84-70 στο «Nick Galis Hall».

Προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο 66χρονος Αμερικανός, Rick Pitino που αντικατέστησε τα Χριστούγεννα τον Xavi Pascual».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επίσημα στο Νο12 ο Τσιτσιπάς
Next Article Άσχημα μαντάτα πριν τον ΠΑΟΚ!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US