«Δεν κατάλαβαν ότι παίζουν Μουντιάλ»

Ξέφυγε από την πεπατημένη ο Φερνάντο Σάντος, μετά την βαριά ήττα από την Κολομβία, με το πλασματικό 3-0.

«Κάποιοι παίκτες, όχι όλοι, δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ και ότι υπάρχει συνέχεια. Ότι υπάρχουν κι άλλα ματς. Δεν θέλω να τους κατηγορήσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά κάναμε λάθη», είπε ο προπονητής της Εθνικής στη συνέντευξη τύπου…

Όσο για τη συνέχεια ; «Δεν είναι τραγωδία. Είναι μια ήττα που δυσκολεύει την κατάσταση. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου, θα δούμε τα λάθη μας για να διορθώσουμε την κατάσταση και στα δύο επόμενα ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Νωρίτερα, είχε μιλήσει και στην ΝΕΡΙΤ :

«Όταν χάνεις με 3-0, δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη ή αδικία. Αν μιλάμε για δικαιοσύνη ή αδικία, είναι σα να μη θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα και την αλήθεια», είπε ο προπονητής της Εθνικής, παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση ήταν καλή, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε τα αρνητικά.

«Στο πρώτο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε το γκολ, που ήρθε σε μια φάση, που δεν ήταν τόσο επικίνδυνη, κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις, μπορούμε να μιλήσουμε για κάποια δόση αδικίας.

Και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, δεχτήκαμε και το 2ο γκολ σε μια αδράνεια, είχαμε την ευκαιρία με τον Φάνη να κάνουμε το 2-1. Πρέπει να το δούμε, το πως φτάσαμε να χάσουμε με 3-0, μετά από μια καλή εμφάνιση. Είχαμε θετικά σήμερα, αλλά πρέπει να δούμε και τα αρνητικά, για να πάμε στα επόμενα παιχνίδια», είπε.