«Μου φαίνεται απίστευτο το 3-0»

Με το τελευταίο σφύριγμα του Μαρκ Γκάιγκερ, οι Έλληνες διεθνείς προσπαθούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν αυτό το παιχνίδι!

«Μετά το 5’, η Κολομβία δεν υπήρχε στο γήπεδο, μου φαίνεται απίστευτο που χάσαμε 3-0. Δεν θυμάμαι σε μεγάλη διοργάνωση, να έχουμε τέτοια κατοχή, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο ημίχρονο πιστεύαμε όλοι μας ότι θα κερδίσουμε» είπε ο Βασίλης Τοροσίδης, που αδυνατούσε να πιστέψει αυτό, που έγινε στο Μπέλο Οριζόντε.

«Δεν αξίζαμε αυτή την κατάληξη, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι βαρύ το 3-0, δεν ήταν η εικόνα μας αυτή. Ολιγορήσαμε, δεχτήκαμε εύκολα γκολ, σε τέτοια παιχνίδια κάθε λεπτομέρεια κοστίζει… Είχαμε ευκαιρίες, κάναμε τελικές, είχαμε δοκάρι, δεν τα καταφέραμε. Είναι τρία ματς, χάσαμε το ένα, είναι επιτυχία το ότι είμαστε εδώ, πρέπει να το ευχαριστηθούμε,, αλλά πρέπει να κερδίσουμε κιόλας», είπε ο Ορέστης Καρνέζης.

«Είμαι περήφανος για όλους μας, γιατί προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε καλά, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, τις φάσεις, το δοκάρι. Δεν μας ήθελε η μπάλα, αν έκανε το 2-1 ο Φάνης, ήμασταν σίγουροι ότι θα το γυρίζαμε», είπε ο Παναγιώτης Κονέ.

«Εμείς κάναμε 5-6 ευκαιρίες και δεν βάλαμε γκολ, οι άλλοι με 1-2 ευκαιρίες, έβαλαν τρία γκολ. Έτσι είναι καμιά φορά το ποδόσφαιρο, μου θύμισε την πρεμιέρα του Euro. Όπως και τότε, έτσι και τώρα η ατυχία έπαιξε ρόλο», είπε από την πλευρά του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.