By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Δεν αρμόζει στην ιστορία του Άρη»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Δεν αρμόζει στην ιστορία του Άρη»

Τhessports
Last updated: 13/04/2019 18:56
Τhessports
Share
SHARE

Για την νίκη επί της Κύμης που ήταν καθοριστική για να γλιτώσει τις περιπέτειες ο Άρης, τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Καστρίτης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Όπως φαίνεται από το σκορ, ήταν μια δικαιότατη νίκη. Δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και πόσο έτοιμοι ήμασταν να παλέψουμε. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και το πάθος. Καταφέραμε σήμερα και μαθηματικά, να επιτύχουμε τον στόχο της παραμονής. Δυσκολεύομαι να το περιγράψω. Δεν είναι κάτι που αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος του τεράστιου συλλόγου. Οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές, από την αρχή ως το τέλος της χρονιάς. Να αντιμετωπίζουμε τη πραγματικότητα κατάματα και το που μπορούμε να φτάσουμε. Βλέποντας τη προσπάθεια, είμαι υπερήφανος για όλους. Ο στόχος που επετεύχθη, είναι ο ελάχιστος. Μπορούν να είναι υπερήφανοι και οι φίλοι της ομάδας που δεν εγκαταλείψαμε ποτέ και ήμασταν πάντα εδώ. Ο Λευτέρης αγωνίστηκε με ένεση. Στο πρόσωπο του, ευχαριστούμε και είμαστε περήφανοι που αγωνίστηκαν με παρόμοιες καταστάσεις. Πολλοί λένε πολλά, αλλά εγώ ξέρω πόσο στεναχωριούνται και πονάνε και είναι πάντα εκεί για να προσπαθούν».

Για το τι άλλαξε και είδαμε αυτό τον Αρη σήμερα: «Για τη κάλυψη της διαφοράς δεν είχαμε συζυτήσει καν στην εβδομάδα. Αργά μέσα στο παιχνίδι μπήκε αυτή η σκέψη. Έχουμε χάσει και από το +17 και θέλαμε να είμαστε συμπαγείς στη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν σήμερα χάναμε, θα ήμασταν σε πάρα πολύ δεινή θέση. Λίγοι το είχαν καταλάβει αυτό. Η θέληση αλλά και η δουλειά που γίνεται, μας έδωσαν αυτή την εμφάνιση σήμερα».

Για το τι μπορεί να αλλάξει μετά από τρεις μέρες: «Λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε. Οι παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και είχαν μεγάλη θέληση. Όποτε ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, πάντα αντιδρούσαμε σωστά. Μπορεί να μην είμαστε οι πιο ταλαντούχοι και ποιοτικοί του πρωταθλήματος, αλλά ήμασταν πάντα εκεί».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Αύριο η μεγάλη μέρα» (pic)
Next Article Σημαντική νίκη για Ηρακλή!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US