Αλλάζει σελίδα ο ΑΟ Καβάλας

Δύο Καβαλιώτες επιχειρηματίες, ο Σάββας Λαζαρίδης και ο Αντώνης Αντωνίου, ανέλαβαν τις τύχες του Α.Ο. Καβάλας δίνοντας ένα τέλος στο σίριαλ για την εύρεση νέων επενδυτών για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΟΚ αποδέχτηκε την προσφορά των δύο επιχειρηματιών και με ανακοίνωση έκανε γνωστή την συμφωνία για την παραχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει πως σήμερα επήλθε οριστική συμφωνία με τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες κ. κ. Λαζαρίδη Σάββα και Αντωνίου Αντώνιο, οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί που κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην πρόσκληση ενδιαφέροντος μας. Η συγκεκριμένη πρόταση κρίθηκε αξιόλογη κι αξιόπιστη από το σύνολο του διοικητικού μας συμβουλίου και πως πληροί τις προδιαγραφές που θέσαμε. Πιστεύουμε πως σύντομα η ομάδα μας θα μπορέσει να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον με την στήριξη όλων μας, και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί και η τακτική γενική συνέλευση του Α.Ο.Κ., όπου θα παρουσιαστεί και το πλάνο του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.»