«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Ψάχνει τρόπο (;) για να στείλει τα χρήματα στην Ελλάδα ο Σπύρος Παπαθανασάκης, που θεωρεί «τελειωμένη υπόθεση» την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο ομογενής επιχειρηματίας από τον Καναδά επιμένει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προφορική συμφωνία με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο.

«Τηρώ τις υποσχέσεις μου και θυμάμαι πολύ καλά αυτά που είπα» , υποστηρίζει με νέες δηλώσεις του (στον Arenafm.gr) ο κ. Παπαθανασάκης. Και προσθέτει: «Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει πλέον με την συμφωνία με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα. Αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ήδη επεξεργαζόμαστε μια και μάλλον θα τελειώσουμε»..

Ο υποψήφιος επενδυτής στην ΠΑΕ Ηρακλής θέλησε με τις νέες δηλώσεις του να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας. « Επειδή γνωρίζω την κατάσταση τους, θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν και σύντομα θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα πετύχει τον στόχο της’, τόνισε.