Σαμαράς LIVE στο… αληθινό Facebook

Η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστια και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας όλες οι ομάδες αλλά και η ΦΙΦΑ εκμεταλλεύονται την απήχηση των social media. Αυτό κάνει και η ΕΠΟ που θα δίνει την ευκαιρία στους Ελληνες φιλάθλους να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο διεθνής άσος την Πέμπτη 26-6-2014 και ώρα 18:00 Ελλάδας μιλάει μέσω live streaming από τη Βραζιλία αποκλειστικά μέσω της επίσημης σελίδας της Εθνικής Ομάδας στο Facebook.

Οσοι θέλετε μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο επίσημο προφίλ της ΕΠΟ στο Facebook: https://www.facebook.com/ethnikiomada

fake-585x400

ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΕΘΝΩΝ

Με επίσημη ενημέρωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αποκάλυψε την ύπαρξη ψεύτικων λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φέρουν τα ονόματα δύο Ελλήνων διεθνών (Σαμαρά και Βύντρα), αλλά κι ενός ακόμα που φέρει το όνομα της εθνικής ανδρών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι δύο λογαριασμοί ποδοσφαιριστών στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης Twitter, των Λουκά Βύντρα (@VyntraLoukas) και Γιώργου Σαμαρά (@OfficialSamaras) είναι ψεύτικοι και ο,τιδήποτε αναγράφεται σε αυτούς δεν εκπροσωπεί και δεν απηχεί τις απόψεις των δύο διεθνών.

Ψεύτικοι, επίσης, είναι και οι λογαριασμοί στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης Instagram, τόσο του Γιώργου Σαμαρά (George Samaras), όσο και αυτός που αφορά την Εθνική Ανδρών (Greece Soccer National Team)».