Το μήνυμα του Τζέι στον Sammy (vds)

Δυστυχώς, ο μικρός Τζέι δεν θα βρεθεί δίπλα στον αγαπημένο του Γιώργο Σαμαρά στη Βραζιλία. Υπήρχε προγραμματισμένο ταξίδι στη Βοστώνη, ενώ δεν είναι και τόσο εύκολη διαδικασία να μετακινηθεί το παιδί, ειδικά από την στιγμή που έμαθε η οικογένεια για την πρόσκληση και ενώ ήταν στο αεροδρόμιο.

Ο μικρός απάντησε μέσω βίντεο στον λατρεμένο του “Sammy”, με τον πατέρα του να ευχαριστεί πάρα πολύ όλους τους Έλληνες για την διάθεση να γίνει αυτό το ταξίδι στη Βραζιλία.

«Σε ευχαριστώ Sammy. Ελπίζω να πάρεις το Μουντιάλ. Δε θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πολύ και ελπίζω να νικήσετε. Πάμε γερά Sammy”, ανέφερε ο μικρός Jay, με τον πατέρα του να λέει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Το πρωί λάβαμε μια κλήση με μια υπέροχη προσφορά για μας να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να δούμε τον αγώνα της Ελλάδας και τον ήρωα του Jay, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, ήμασταν στο αεροδρόμιο, πηγαίνοντας για τις οικογενειακές μας διακοπές, όταν λάβαμε την κλήση, οπότε φυσιολογικά δεν θα μπορούσαμε να την αποδεχτούμε, αλλά είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για το ότι οι άνθρωποι θα έκαναν κάτι τέτοιο για τον Jay. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό συνέβη και θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Jay μόλις είδε την δήλωση του Σαμαρά στον Τύπο και ήθελε να του απαντήσει. Σας ευχαριστούμε όλους».

Δείτε τι είπε ο μικρός Τζέι στον Γιώργο Σαμαρά: