Υπάλληλος σε εταιρία ο Μπατατούδης!

Ο Γιώργος Μπατατούδης πριν από μια δεκαπενταετία σχεδόν κινούσε «γη και ουρανό»! Ηταν ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας και επιχειρηματίας, με επιρροή στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Σήμερα, όπως αποκαλύπτουν τα «ΣΠΟΡ» ζει σχεδόν βιοποριστικά. Στα 68 του χρόνια πια, είναι «αναγκασμένος» να εργάζεται για έναν μισθό, ώστε να μπορεί να συντηρηθεί!

Ο Γιώργος Μπατατούδης κινείται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αλλά όχι όπως όλοι τον γνωρίσαμε. Χάρη σε κάποιους φίλους που δεν τον εγκατέλειψαν, διατηρεί την προσωπική του αξιοπρέπεια. Κι όταν αναφερόμαστε σε… «δράμα», δεν εννοούμε φυσικά ακραίες συνθήκες επιβίωσης.

Αλλά σε σύγκριση με όσα έζησε τις προηγούμενες δεκαετίες και ειδικά από το 1996 μέχρι το 2003, που είχε εμπλακεί και με τον ΠΑΟΚ, τότε ναι, πρόκειται για ένα προσωπικό δράμα.

Αν σκεφτεί κανείς την περιουσία που είχε, τα χρήματα που πέρασαν από τα χέρια του, την προοπτική να έχει μία άνετη ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα, είναι σχεδόν τραγικό να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Κάποτε σκορπούσε τα εκατομμύρια σαν… πετσετάκια, αυτός που ανταγωνιζόταν Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη και Μελισσανίδη, σήμερα δεν έχει στην κατοχή του ούτε ένα Ι.Χ…