Κυριακή κοντή… γιορτή

Η παρωδία του δημοψηφίσματος της Κοινωνίας Μελών Άρη έλαβε τέλος και πλέον καλούνται οι αρμόδιοι φορείς να πάρουν τις αποφάσεις. «Παρωδία» διότι μόλις ένας τριψήφιος αριθμός μελών ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Μηνύματα που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν αποφασίστηκε αύριο, παραμονή της γενικής συνέλευσης των μετόχων του Άρη να γίνει διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν ο ΑΣ, η ΚΜΑ και η ΠΑΕ Άρης με θέμα συζήτησης την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ήδη η ΚΜΑ έδωσε το στίγμα της τονίζοντας, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, πως θα στηρίξει την διοίκηση στην Στεφανίδη στηριζόμενη στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Σε αυτή αναφέρει:

«Σήμερα διεξήχθη ένα άτυπο δημοψήφισμα το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει οδηγό για τη θέση της Κ.Μ.Α. στη γενική συνέλευση των μετόχων στις 30 Ιουνίου. Δυστυχώς, παρόλο που με την χθεσινή μας ανακοίνωση προσπαθήσαμε να πείσουμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν ενεργά και μαζικά, δεν τα καταφέραμε. Μας προκαλεί θλίψη η τόσο μικρή συμμετοχή και ποσοτικά και ποσοστιαία. Δείχνει πόσο έχει απαξιωθεί ο θεσμός στη συνείδηση του κόσμου της ομάδας, καθώς και την απογοήτευσή του με όλους όσους ασχολούνται παραγοντικά με τον ΑΡΗ. Σε ό,τι αφορά τη Γ.Σ. των μετόχων, η απόφασή μας να στηρίξουμε την διορισμένη από το Ειρηνοδικείο νόμιμη διοίκηση, εκφράστηκε και από τη βούληση εκείνων που συμμετείχαν στη σημερινή διαδικασία».