By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο αποκλεισμός έφερε… αποχώρηση προέδρου στην ΑΕΛ Λεμεσού!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣ

Ο αποκλεισμός έφερε… αποχώρηση προέδρου στην ΑΕΛ Λεμεσού!

Τhessports
Last updated: 02/08/2019 20:40
Τhessports
Share
SHARE

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της ΑΕΛ, η οποία έλαβε χωρα στην αίθουσα εκδηλώσεων Saint George.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους ξεκαθάρισε στα μέλη της Συνέλευσης ότι η απόφασή του για αποχώρηση από τα διοικητικά της εταιρείας είναι οριστική και αμετάκλητη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην ΑΕΛ. Φεύγω, αποχωρώ τίποτα δεν αλλάζει. Αφήνω τις μετοχές μου στο Σωματείο»

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διαχείριση των μετοχών του θα μεταβιβαστεί από την Εταιρεία στο Σωματείο, αφού γίνει σύμβαση με την εταιρεία. Το Σωματείο είναι υπεύθυνο να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για βρεθεί διάδοχος.

Οι υπόλοιπες του αναφορές:

«Έκανα 10 χρόνια στην ΑΕΛ και το γνωρίζετε. Φεύγω γεμάτος με αρνητικά και θετικά συναισθήματα. Ότι έκανα το έκανα με την καρδιά μου. Κέρδισα μάχες με την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ μεγάλωσε. Η ΑΕΛ έγινε υπολογίσιμη ομάδα σε όλα.

Αύριο να αναλάβει κάποιος μόνος του, μόνο αν έρθει από το εξωτερικό. Γίνονται συζητήσεις γιατί πρέπει να γίνει κάποιος φορέας που να εγγυάται το μέλλον της ΑΕΛ.

Με 1.3εκ τηλεοπτικά δικαιώματα δεν μπορεί η ΑΕΛ να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ έκανε 2000 εισιτήρια διαρκείας, η Ανόρθωση 3500 και εμείς 400.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι που είμαστε να σκύψουν κεφάλι και να ανεβάσουν πουκάμισα.

Εγώ δίνω τις μετοχές που έχω σε οποίο θελει να αναλάβει. Ο Κώστας Χριστοδούλου δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα όπως συζητήσαμε. Πρέπει να έρθουν άτομα να διαχειριστούν την ποδοσφαιρική ΑΕΛ.

Εγώ πάντα θα είμαι εδώ, φυγάς δεν θα γίνω ποτέ. Η είμαστε ΑΕΛίστες ή δεν είμαστε. Όσοι είμαστε σηκώνουμε πουκάμισα πάνω και ξεκινούμε δουλειά. Εγώ μέσω τις ιδιοκτησίας των μετόχων θα έχω τα μάτια μου 14.

Η ΑΕΛ οικονομικά είναι από τα πιο διαχειρίσιμα σωματεία. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι όλοι.

Πρέπει να στηρίξετε τα εισιτήρια διαρκείας. Δεν είμαστε ούτε πιο φτωχοί από τους άλλους αλλά ούτε πιο πλούσιοι».

Σχετικά άρθρα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Άρης: Κορυφαίος ο… φευγάτος Αθανασιάδης
«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Μεγάλη ανατροπή με τον Φούντα!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Την Κυριακή η προβολή της ταινίας “The Invincibles”!
Next Article Στις 24 Αυγούστου το παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων του ΠΑΟΚ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US