Ο Ιβάν περιμένει, αλλά μέχρι πότε…

Ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε και πάλι με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων σε μια συνάντηση που κράτησε σε… μάκρος, καθώς συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τον (ποδοσφαιρικό) ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση κράτησε κοντά στις πέντε ώρες, πολύ περισσότερο από τις άλλες φορές που τα είπαν Σαββίδης-οπαδοί, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ζήσης Βρύζας να περιμένει σχεδόν δύο ώρες για να συναντηθεί στη συνέχεια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Μάλιστα το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο ήταν και πάλι αυτό που μονοπώλησε την κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη να μεταφέρει στους οπαδούς τον προβληματισμό και την έντονη δυσφορία του για το γεγονός, ότι το θέμα παραμένει άλυτο παρά τις πολλές υποσχέσεις, τις δεκάδες συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες.

«Πριν βρεθώ με εσάς είχα ξανά συνάντηση με ανθρώπους της κυβέρνησης. Επανέλαβα για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεις και πήρα για άλλη μια φορά υποσχέσεις. Περιμένω , αλλά νομίζω ότι με κοροϊδεύουν. Δεν έχω δει να υλοποιείται καμία από τις υποσχέσεις που μου έχουν δώσει», φέρεται να είπε στους οπαδούς ο Σαββίδης.

Συναντήσεις ανάμεσα σε Σαββίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη περιλαμβάνει και το σημερινό, ιδιαίτερα φορτωμένο και γεμάτο, πρόγραμμα του Ιβάν Σαββίδη.

Κυρίως θα συζητηθούν και ενδεχομένως να οριστικοποιηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, καθώς θα πρέπει να «κλείσει» το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ με τις προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών.