Γαμπρός ο Γιώργος Μίνος!

Ενας αμετανόητος εργένης, αποφάσισε να περάσει κι αυτός στο κλαμπ των παντρεμένων. Ο λόγος για τον επί δεκαετίες ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργο Μίνο, ο οποίος το πήρε απόφαση και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Πόπη, η οποία κατάγεται από την Κέρκυρα και είναι αυτή που, όπως φαίνεται, έκλεψε την καρδιά του γνωστού δημοσιογράφου.

«Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Έχω βρει τον άνθρωπό μου και σύντομα θα ανέβω και εγώ τα σκαλιά της εκκλησίας. Η σύντροφός μου δεν είναι συνάδελφος, δημοσιογράφος. Κατάγεται από την Κέρκυρα. Είμαστε μαζί μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί…», σχολίασε ο Γιώργος Μίνος σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα karfitsa.gr.

Εκεί μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Ζαγοράκη, τον Αναστασιάδη και δεν δήλωσε σταρ. Όπως τόνισε αναφερόμενος από το πέρασμά του από την ΕΡΤ-3:

«Οι φίλοι μου είναι ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Οι γνωστοί μου πολλοί. Πολύ καλή μου φίλη και άνθρωπος που εκτιμώ είναι η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου με την οποία είχα τη τύχη να συνεργαστώ στην ΕΡΤ3, στην εκπομπή που παρουσίαζε, μία από τις πιο πετυχημένες ενημερωτικές εκπομπές του τρίτου δημοσίου καναλιού, επίσης φίλοι μου είναι οι συνάδελφοι του αθλητικού ρεπορτάζ, Πάρις Καλημερίδης, Άκης Ιωακείμογλου και Τάσος Σταμπουλής».