«Να μην πετάμε στα σύννεφα»

Ο Μάκης Σεντελίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ Παπαθανασάκη και Παπαδόπουλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο βετεράνος παίκτης των «κυανόλευκων» μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» για την υπόθεση αυτή, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται αλλά και τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τον ομογενή επιχειρηματία.

Αναλυτικότερα είπε:

Για την εμπλοκή του στην υπόθεση Παπαθανασάκη: «Ήμουν προξενητής αυτής της ιστορίας κι ελπίζω να έχει αίσιο τέλος, γιατί τότε θα είμαι ευτυχής, αν καταλήξει θετικά. Ήταν μία τυχαία συνάντηση, η οποία κατέληξε στο να εκφραστεί ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του κ. Παπαθανασάκη για τον Ηρακλή και από εκεί και πέρα εγώ δεν είχα καμία ανάμειξη. Όλα κινήθηκαν μεταξύ ιδιοκτήτη και επιχειρηματία».

Για το αν ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία: «Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Θέλει χρόνο και πολλά βήματα. Το πρώτο βήμα ήταν το να μην υπάρξει ο Ηρακλής στην ολοκληρωτική ανυπαρξία. Αν δεν έβαζε κάποιος αυτά τα χρήματα να γίνουν κάποιες ανανεώσεις θα βρισκόταν στο μηδέν. Δεν μπορώ να πω ότι κλείνει αυτή η ιστορία».

Για την πρώτη εντύπωση που δίνει ο Παπαθανασάκης: «Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει σε αυτό που θέλει να κάνει. Φαίνεται ορεξάτος, είναι ένας άνθρωπος όχι μπίζνεσμαν με την έννοια του απρόσιτου, είναι άνθρωπος με χιούμορ, με άποψη για το ποδόσφαιρο. Αυτά αντιλήφθηκα εγώ. Από εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Η δική μου διαίσθηση δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θα διαψεύσεις τις προσδοκίες του Ηρακλειδέα».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: «Η δική μου συμμετοχή είναι ως εδώ και παραπέρα θα κριθεί από προϋποθέσεις, που δεν έχουν να κάνουν με τον οικονομικό αλλά με θέματα αρχών».

Για το αν ο Ηρακλής θα είναι φέτος δυνατός: «Μην πετάμε και στα σύννεφα. Ο Ηρακλής ήταν έτοιμος να διαλυθεί. Τώρα πρέπει να χτιστεί από την αρχή. Πρέπει να μπουν ξανά θεμέλια».