Κράτησε τα… σπλάχνα του

Από την Παρασκευή είχε γίνει γνωστό πως οι Σουνάς, Γιαννίτσης και Σταυρόπουλος είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη. Η συμφωνία πλέον αποτυπώθηκε και στο χαρτί με τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές να υπογράφουν τα νέα συμβόλαιά τους και την κίτρινη ΠΑΕ να προχωρά σε ανακοινώσεις.

Οι Σουνάς (είχε συμβόλαιο) και Σταυρόπουλος (ήταν ελεύθερος) υπέγραψαν μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ενώ ο Γιαννίτσης, θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη μέχρι τον Ιούνιο του 2015, όπως άλλωστε προβλεπόταν από το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τα προηγούμενα χρόνια.

Με την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Δημήτρης Σουνάς, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστώ τόσο τον πρόεδρο όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννίτσης, επεσήμανε: «Στον ΑΡΗ παίζω από μικρός και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, σ’ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση».

Οσο για τον Ηλία Σταυρόπουλο, τόνισε: «Ήθελα να μείνω στον ΑΡΗ και αυτό αποδείχτηκε με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά».