Έφυγε, αλλά… ξαναγύρισε ο Ρατς

Μαραθώνιες φαίνεται πως είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ράζβαν Ρατς και τους εκπροσώπους του, και μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει βρεθεί ακόμη η λύση…

Κάποια στιγμή γύρω στις 2 το μεσημέρι ο Ράτς, μαζί με τον εκπρόσωπό του και τον Βρύζα, αποχώρησαν από την Τούμπα, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψαν για να συνεχίσουν τη συζήτηση.

Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα που “σκαλώνει” τις υπογραφές, δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη κι απομένει να δούμε αν θα ξεπεραστεί μέχρι το βράδυ.

Όπως προκύπτει από την ΠΑΕ, η συζήτηση δεν θα κρατήσει πολύ, και σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη, προφανώς θετική.

Από τις 15 Ιουνίου που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΟΚ και Ρατς, συνεχίστηκαν οι συζητήσεις εξ αποστάσεως και τώρα ο Ρουμάνος κλήθηκε στη Θεσσαλονίκη, απλά για να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες, καθώς ο καιρός περνάει, και ο ΠΑΟΚ θέλει να ταξιδέψει ο 33χρονος αριστερός μπακ με την αποστολή για την προετοιμασία στην Ολλανδία.

Ο Ρατς, πάντως, φροντίζει να κρατά αποστάσεις και φεύγοντας από την Τούμπα ζήτησε να τον φωτογραφίσουν, προφανώς γιατί δεν ήθελε να υπάρχει… πειστήριο για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, πριν συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ.