Λάζαρ: «Δεν με σεβάστηκαν στον ΠΑΟΚ»

Ο Κοστίν Λάζαρ μετά από τρία χρόνια δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής κάνει λόγο προς ασέβεια της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

«Είμαι απογοητευμένος γιατί θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δε με σεβάστηκε καθόλου στις επαφές που είχαμε για πιθανή παραμονή μου στην ομάδα. Εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν με ήθελαν και μου έκαναν μία πρόταση για να με διώξουν», είπε ο Λάζαρ. «Από την αρχή των επαφών μου έδειξαν ότι δεν θέλουν να με κρατήσουν όσο θέλω εγώ να μείνω και αισθανόμουν ότι ήμουν εναλλακτική επιλογή χωρίς να μου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα ήταν καλύτερο να μου έλεγαν από την αρχή την αλήθεια», πρόσθεσε.

Μάλιστα ο Ρουμάνος στάθηκε πιο πολύ στον τρόπο αντιμετώπισης που έτυχε από τον επίσημο ΠΑΟΚ. ««Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, το οικονομικό, αλλά περισσότερο ο τρόπος που με αντιμετώπισαν. Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα με έκαναν να νιώσω ότι δεν αξίζω τίποτα. Απογοητεύτηκα να περιμένω μία καλύτερη προσφορά από την αρχική που ήταν πολύ μικρή και με αγνόησαν. Είναι άσχημο να συμπεριφέρονται έτσι σε παίκτες που έχουν ματώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όταν η ομάδα είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μπορούσα να κάνω προσφυγή, να πάρω όλα τα χρήματα και να φύγω ως ελεύθερος. Αυτό το υπενθύμισα και τον Βρύζα όταν μιλήσαμε. Αλλά εγώ έμεινα στα δύσκολα στην ομάδα και πάλεψα γιατί δέθηκα με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με αυτήν την ομάδα. Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω νιώσει τόσα πολλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον σύλλογο. Και φυσικά παράπονο έχω μόνο από τους επιτελείς της ομάδας. Ο κόσμος μου φέρθηκε φανταστικά και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου» και όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα πως ένιωσε ο Γκαρσία, ο Λίνο και κάποιοι άλλοι παίκτες που έπαιξαν με όλη τους την καρδιά για τον ΠΑΟΚ, έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα, αλλά τελικά δεν τελείωσαν στον ΠΑΟΚ όπως θα ήθελαν…»