Αγγελος: «Εδώ δεν είναι Κ-20»

Είναι γνωστές οι ατάκες του Αγγελου Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων. Φράσεις που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Εξ ου και το focus των απεσταλμένων στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Οστερμπακ στο τι λέει ο 61χρονος προπονητής την ώρα του αγώνα.

Ο χτεσινός ΠΑΟΚ στη φάση του 1-1 θύμισε κάτι από… Κ-20. Ο Κυριάκος Σαββίδης (έχει ένα αιμάτωμα ενθύμιο από το φιλικό) την ασίστ, ο Κουλούρης το γκολ. Κι όμως, ο Αναστασιάδης θέλει από τα «παιδιά» του να μεγαλώσουν και να μην σκέφτονται ότι ακόμη παίζουν στη β’ ομάδα του «Δικεφάλου».

Από όλες τις αναφορές του Αγγελου κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης αυτή που έχει την μεγαλύτερη, ίσως, σημασία ήταν προς τον Φάνη Τζανδάρη: «Δεν είναι Κ-20 εδώ, σήκω και παίξε», του είπε όταν ο νεαρός μέσος έμεινε στο χορτάρι, μετά από μια μονομαχία, χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει φάουλ.

Ο Αναστασιάδης θέλει από τους μικρούς (και είναι πολλοί…) να αλλάξουν μυαλά και τρόπο σκέψης στη διάρκεια των αγώνων. Καλώς ή κακώς οι νεαροί πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεγαλώσουν. Και αυτοί που θα το κάνουν θα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του…