By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αντωνιάδης : “Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την υγεία των παικτών”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE

Αντωνιάδης : “Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την υγεία των παικτών”

Τhessports
Last updated: 28/04/2020 16:40
Τhessports
Share
SHARE

Για το παιχνίδι της Εθνικής του 1974 με την Βραζιλία στο θρυλικό “Μαρακανά” και τις επιφυλάξεις του για την επιστροφή στην δράση μετά από την πανδημία του κορονοϊού μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ και βετεράνος φορ του Παναθηναϊκού είπε :

Για το ιστορικό παιχνίδι με την Βραζιλία στο Μαρακανά: «Φέραμε 0-0 με την Βραζιλία και στο τέλος λίγο έλειψε ο νεαρός τότε Θωμάς Μαύρος να βάλει γκολ και να τους κερδίσουμε. Το χόρτο ήταν παχύ και στα πρώτα λεπτά είχαμε χάσει τον μπούσουλα μας. Στο δεύτερο μέρος όμως τους παίξουμε στα ίσια και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε μαζί με τον Δεληκάρη σέντερ φορ σε εκείνο τον αγώνα. Δεν ξεχνιέται ποτέ αυτό το ματς, παίζαμε σε 100.0ο0 κόσμο και φαινόταν άδειο, αφού χωρούσε 200.000 τότε!».

Για το αν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο: «Είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο γιατί κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την υγεία των παικτών. Αν υπάρξει κάποιο κρούσμα σε παίκτη και κάποιος άλλος έχει τον ιό και είναι χωρίς συμπτώματα και τον μεταφέρει, τι θα γίνει; Άποψη μου είναι να μην ξανά αρχίσει η σεζόν. Να περάσει το καλοκαίρι, να απομονωθεί ο ιός και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε την υγεία όχι απλά των παικτών, αλλά γενικότερα. Δεν μπορεί κανένας να εγγυηθεί ότι θα προκύψει πρόβλημα. Ακόμα και οι παίκτες όλοι να είναι «καθαροί», μπορεί να έχει ένας φυσιοθεραπευτής ή ένας βοηθός φυσιοθεραπευτή».

Για το Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: «Ήρθαν οι παίκτες του Αστέρα μετά το 4-1 και νόμιζαν θα περάσουν εύκολα. Εμείς λέγαμε ότι μπορούμε να τους βάλουμε τρία γκολ, αλλά πως θα γίνει να μην φάμε. Μέσα στην Λεωφόρο δεν φάγαμε γκολ από καμία ομάδα στην Ευρώπη. Έβαλα το πρώτο και το δεύτερο γκολ σε εκείνον το θρίαμβο. Τότε ο Παναθηναϊκός δεν μας έδινε εύκολα. Είχα ομάδες που ήθελαν αλλά δεν μας έδιναν γιατί ο κόσμος θα αντιδρούσε”.

Σχετικά άρθρα

Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
«Έδεσε» κι επίσημα τον Φούντα ο ΟΦΗ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πρόωρο λουκέτο στα πρωταθλήματα της Γαλλίας!
Next Article Μπέος : “Ο Κούγιας είναι… Μίκι Μάους – Σέβομαι την κατάσταση Μαρινάκη, Σπανού”

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US