“Χ”αμένοι και οι δύο

Βατανιακός και Εθνικός Γαζώρου έμειναν στο 0-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League και έκαναν ένα βήμα πίσω για την επίτευξη των στόχων τους. Οι γηπεδούχοι παραμένουν κάτω από την ζώνη και οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα προλάβουν το… τρένο των πλέι οφ.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να δείχνουν άτολμες επιθετικά, αλλά τουλάχιστον προσεκτικές στην άμυνά τους. Στο 68΄ η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δέντσα, όμως ούτε και τότε οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του Εθνικού, που στο 92΄ είχε την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία να σκοράρει, ωστόσο χωρίς επιτυχία.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Εμβούε, Τροΐρης, Κολαξίδης, Ποτουρίδης (62′ Μελισσόπουλος), Αλεξίου, Εμμανουήλ (57′ Λαγδάρης), Λαζαρίδης, Βουτσιάς (79′ Μίλιτς).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Χατζηδημητρίου, Μπαργκά (81′ Σκέρνιαντς), Μπουντίνοφ, Δέντσας, Καράμπελας (56′ Κωνσταντινίδης), Γαϊδαρτζής, Μερεσιώτης, Τσουβαλτσίδης, Τζούριτς (44′ Κωφοκώτσιος), Νατσιόπουλος.