“Μόνη σωτηρία είναι ο κόσμος “

Στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά και στην βοήθεια του κόσμου προς το τμήμα με την αγορά 5.000 εισιτηρίων στον αγώνα με τα Τρίκαλα, στάθηκε ιδιαίτερα, ο Νίκος Σταυρόπουλος.

“Όταν έχουμε τιμωρία με τον Ολυμπιακό και αναγκαζόμαστε να παίξουμε χωρίς φιλάθλους, καταλαβαίνουμε πως η μόνη σωτηρία είναι κόσμος. Ο λαός του ΠΑΟΚ, υπάρχει σε όλο τον πλανήτη και πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον υγιή φίλαθλο για να ξεπεραστούν τα εμπόδια” τόνισε αρχικά στον “Arena FM” και σχετικά με την αγορά 5.000 εισιτηρίων στον αγώνα με τα Τρίκαλα και κατά πόσο αυτό μπορεί να επιτευχθεί, πρόσθεσε: “Ασφαλώς και είναι δύσκολο, αλλά οι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες, θα φανούν στην πορεία. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα. Ξέρουμε την κρίση που υπάρχει, αλλά ο καθένας με ένα μικρό συμβολικό ποσό, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα”.

Τέλος για τον ανεγκέφαλο που πέταξε την κροτίδα στον αγώνα με τον Άρη υπογράμμισε: “Μια καλή γι’ αυτόν θα ήταν να δουλέψει για τον ΠΑΟΚ, χωρίς να πληρώνεται για έναν χρόνο. Να καθαρίζει τα πάντα. Κάποιοι πρέπει να δουν πόσο εύκολο είναι να καταστρέψεις μια ομάδα”.