By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Συμφωνία ΠΑΟΚ- Ζίβκοβιτς!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συμφωνία ΠΑΟΚ- Ζίβκοβιτς!»

Τhessports
Last updated: 03/09/2020 14:32
Τhessports
Share
SHARE

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς που πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός μετά από επαφές του πατέρα του με τον Δικέφαλο, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του συμφώνησε σε όλα και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Χαρακτηριστικά η σερβική ιστοσελίδα Telegraf γράφει:

«Δεν είναι η Σαουδική Αραβία, όπως έχουν αναφέρει πολλά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, ούτε η Λάτσιο, η οποία εξέτασε επίσης έναν από τους πιο ταλαντούχους Σέρβους και Ευρωπαίους νέους παίκτες.

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, αφού ανταποκρίθηκε θετικά στην προσφορά των μεγάλων από τη Θεσσαλονίκη!

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ζίφκοβιτς διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ, και χθες το βράδυ, ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιόβιτσα, που εκπροσωπεί τον Σέρβο παίκτη είπε στο στον ΠΑΟΚ να αποδεχτεί την προσφορά και ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις αύριο ή μεθαύριο και θα υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο!

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζίφκοβιτς τερμάτισε τη σύμβασή του με την Μπενφίκα στις 26 Αυγούστου, ένα χρόνο πριν από τη λήξη της συνεργασίας, και είχε ήδη προσφορές από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο γενναιόδωρος και ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπολόγισε ότι η λέσχη της Θεσσαλονίκης είναι ένας καλός προορισμός για την ανάκαμψη της καριέρας του».

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το Σάββατο (05/09) το πρώτο φιλικό του… νέου Ηρακλή
Next Article «Μέσα» και ο Μπίσεσβαρ!

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US