Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά

Σε κλίμα βαθύτατης θλίψης και συγκίνησης είπαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι συγγενείς, στενοί φίλοι και συνεργάτες το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, στο νεκροταφείο Μελισσίων, όπου έγινε σε στενό κύκλο- κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του- η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή, στιχουργού και ηθοποιού.

Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο – όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό – στο ανακοινωθέν του, τονίζει ότι «ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια».

«Ένας υπέροχος άνθρωπος», «μάγκας», «παλικάρι», «γενναίος», «ταλαντούχος», «αξιοπρεπής», «σεμνός», «ο άνθρωπος με το μεγάλο χαμόγελο» είναι μερικά από τα λόγια που χρησιμοποίησαν γνωστοί καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του όταν έμαθαν το πρωί της Παρασκευής ότι ο χαρισματικός και πολυτάλαντος Σάκης Μπουλάς δεν θα είναι πια κοντά τους.

Αν και γνώριζαν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας, ο θάνατός του δεν παύει να αποτελεί ένα σοκ για εκείνους.

Πηγή: ethnos.gr